SCROLL

Foto Art

Full marketing agency

Foto Art nudi full-marketing usluge za udovoljavanje svim vrstama komunikacijskih, promotivnih i reklamnih potreba - od kreiranja vizuelnog identiteta, preko grafičkog i web dizajn, audio i video produkcije, do event menagementa i media buyinga. 

Naše poslovanje temelji se na mladim i stručnim timovima ljudi, koji kreativno osmišljavaju rješenja za zadovoljavanje svakog zahtjeva klijenta, koristeći se pritom najnovijim softverom i tehnološki najmodernijom opremom. 

Naš uspjeh je rezultat profesionalne predusretljivosti i fleksibilne saradnje sa klijentima, sve dok oni ne budu stoprocentno zadovoljni našim proizvodom. Mi također permanento pratimo naše klijente te, iskreno zainteresirani za njihov uspjeh, sugeriramo im ideje za još snažniji impakt njihove tržišne ponude.  

Foto Art je osnovan 1998. godine. Od početne djelatnosti web dizajna i marketinške promocije, 2000-te je formirao i audio-video produkciju, izrađujući radio i TV spotove, promotivne, dokumentarne i obrazovne filmove i serije, te zabavno-humoristički program. 

O svojoj desetgodišnjici Foto Art je uselio u vlastitu poslovnu zgradu u Sarajevu.
Zgradu možete pogledati u našoj virtualnoj turi zgrade Foto Art-a.

Aktuelnosti

Pratite foto art vijesti i objave

"Sarajevo 2020 – novogodišnji centar regije"

Foto Art je u svrhu promocije "Sarajevo 2020 – novogodišnji centar regije" producirao videospot koji donosi jedinstvenu sarajevsku priču o gradu ljubavi, gradu zajedničkog života, gradu druženja i prijatnih gostoljubivih ljudi.

Usluge

 • Osim profesionalne filmske i tonske opreme, raspolažemo sa TV studiom od 100 kvadratnih metara, u kome je moguće snimati praktično sve vrste programa.

  Prema željama svojih klijenata izrađujemo široku paletu TV i radio proizvoda – audio i video džinglove, reklamne spotove, informativno-promotivne, dokumentarne i obrazovne filmove i serijale, te humorističko-zabavne programe.

  Svi naši dosadašnji radovi odlikuju se efektivnošću i savremenim izrazom.

 • Na raspolaganju Vam stoje znanje, iskustvo i invencija naših fotografa. Posjedujemo vlastiti studio s najsavremenijom opremom za snimanje i izradu fotografija: portretne, happening fotografije, industrijske, live-fotojournalistic, umjetničke, komercijalne fotografije, kao i organizaciju foto session-a – od scenografije, kostimografije, modela, te hair make–up-a.

 • Grafički dizajn je oblast u permanentnom razvoju i na stalnoj provjeri tržišta. Prateći svjetske trendove, naši dizajneri svojim znanjem i umjetničkom energijom pronalaze rješenja za sve vaše komunikacijske potrebe.

  Naš studio grafičkog dizajna čine mladi ljudi, s akademskim obrazovanjem i osobnim umjetničkim afinitetom.

 • Kreiramo web stranicu po mjeri potrebe našeg klijenta, definirajući u saradnji s njim scenario i ritam njenog osvježavanja. Sa svakim našim klijentom prolazimo put od ideje do realizacije web stranice. Smatramo da je neophodno pružiti odgovor na svaki mogući zahtjev tržišta, te da je upravo to jedna od naših prednosti u odnosu na konkurenciju.

  Za naše klijente vršimo SEO optimizaciju kao i Google Analytics.

 • Broj platformi i medija za online oglašavanje je svakim danom sve veći. Našim klijentima želimo pomoći u pravom odabiru gdje, kad i kako na najbolji način da promovišu svoje poslovanje.

  Google AdWords, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn oglasi kao i vođenje stranica (Community Management).

  Pored zakupa medijskog prostora na internetu (Online Media Buying), vršimo i usluge oglašavanje u štampanim medijima (Print Media Buying).

 • Imamo iskustva u organizaciji velikih projekata (event management), kako korporativne, tako i komercijalne i kulturne prirode.

  Realizaciju kreativnih ideja gradimo sa stručnjacima koji svojim iskustvom daju veliku podršku svakom projektu.

 • Odnosi s javnošću i medijima ključni su za izgradnju imidža svake kompanije koja se želi visoko pozicionirati na tržištu.

  Za naše klijente osmišljavamo komunikacijske strategije, istražujemo, planiramo i provodimo planove u svrhu unaprijeđenja njihove slike koju uživaju u javnosti.

Naši izdvojeni radovi

Naši poslovni partneri

Gdje se nalazimo

Lokacija i kontakti